За нас

Пластмасови флакони

КАРИНА - 4 ООД

Карина 4 е частна фирма, създадена в гр. Пловдив през 1990 г. Фирмата е специализирана в производството на пластмасови опаковки.

Възможности

Карина 4 може да реши комплексно изискванията, свързани с дизайн, изработка на инструменти и висококачествени изделия.

Производство на пластмасови бутилки

Професионализъм

Високо ниво на експертност и професионализъм в управлението на фирмата в съчетание с екип от висококвалифицирани специалисти са гаранция за успешно реализиране на маркетиговата ни стратегия.

Оборудване

Карина 4 разполага с шприц и бласт автомати, машини за тампон печат и топъл печат, технологично оборудван инструментален цех, предлагащ производство и ремонт на инструменти.

Материали

Използвани материали – ВЕТ, ВЕТ, РМС, РЕНО, ЕЕ, Ре, Р5. Карина 4 изработва инструменти и опаковки за клиентите си, спомагайки им да постигнат и наложат собствена търговска марка.

Преформи

Фирмата разполага с машина за издуване на преформи.

Матрици

Карина 4 произвежда матрици за бласт и шприц автомати.

Производство на бутилки

Факти и цифри

Асортимент
80 +
Обслужени клиента
10 +
Изложения
+
5/5
Карина 4 предлага богата гама от флакони и капачки за парфюмерията, козметиката, битовата химия и промишлената химия, разработени като модели и произвеждани за фирми - клиенти на Карина 4, както и такива за свободна продажба.
КАРИНА-4 ООД logo
afaq logo

Сертифицирани продукти

Карина-4 разполага с модерно технологично оборудване и машини, произведени от водещи фирми в областта на производството на опаковки и полимерната промишленост.

Стремим се към върха

Пластмасови опаковки
Scroll to Top